Vuosi 2020

Aito hajuvesi säilyttää loistokkuutensa jopa vuosikymmeniä.

Grankulla Gold on esittelyssä myös sivulla www.spagrankulla.fi

Grankulla Gold -luksusparfyymi on luotu tilaustyönä Beauty Spa Grankulla -kauneushoitolaan vuonna 2007. Sensuelli ja hieno tuoksuluomus valloittaa hienostuneisuudellaan. Se on täydellisen harmoninen aitojen kukkaisöljyjen, eksoottisten mausteiden ja myskin symbioosi. Grankulla Gold -tuoksun kruunaa harvinainen hydacheium-kukka sekä sambac-jasmiini jotka antavat tuoksulle sen ainutlaatuisen loistokkuuden. 

 

Max Perttula onnistui luomaan asiakkaan toiveen mukaisen tuoksun - sellaisen, jolta hajuveden pitäisikin perinteisesti tuoksua. Tuoksuaistimuksista ei tietenkään voi kiistellä ja jokaisella on omat mieltymyksensä. 

Tuoksu lanseerattiin Kauniaisissa Villa Liipolassa syyskuun lopulla 2007. Max Perttula taitavana tuoksusuunnittelijana ja parfymöörinä kertoi marraskuussa 2020, että aito hajuvesi säilyttää loistokkuutensa jopa vuosikymmeniä. Grankulla Gold on yksi onnistuneimmista tuoksuista hänen urallaan. Hän muistutti, että kannattaa säästää parfyymia itselläänkin koska se voi olla tulevaisuudessa museaalisesti arvokas eikä joitakin ainesosia enää ole saatavilla.

 

Grankulla Gold on riittoisa hajuvesi eikä sitä kannata tuhlata suinpäin. Suosittelen laittamaan hajuvettä pienen suihkauksen kämmenselälle, josta voi kevyesti sipaista sykkivien suonten kohdalle esim. kaulalle tai ranteisiin. Hajuveden mausteiset tuoksut tuovat myös vahvaa väriä hajuveteen, jonka vuoksi sitä ei saa suihkauttaa suoraan vaatteille. Suosittelen tekemään niin, että suihkauttaa kasvojen korkeudella pienen suihkauksen eteensä ja astuu askeleen eteenpäin hyvin keveään "tuoksupilveen". Pienikin määrä riittää antamaan tuoksua pitkäksi aikaa.

 

Hajuvedettä myytiin v. 2010 hoitolatoiminnan lopettamiseen saakka . Sen jälkeen yllättävän kysynnän vuoksi vuonna 2020 pieni hajuvesivarasto myytiin loppuun. Grankulla Gold on saanut jossain määrin ikonisen leiman - siitä puhutaan ja nimeä kopioidaan.  Tuotetta myi Beauty Spa Grankulla ja sen jälkeen Aitomaestro Oy, jonka alaisuuteen Beauty Spa Grankulla liitettiin v. 2008. Alkuperäistä valmistetta ei voi ostaa enää.

 

Yhteystiedot: Eija Grotenfelt, puh. +358 40 5517699 tai eija.grotenfelt(at)aitomaestro.fi. 

 

 

 

 

 

Tommi Tabermann

ja Eija Grotenfelt

Lanseerauspäivän

kukkaistyttö