Vuosi 2020

Aito hajuvesi säilyttää loistokkuutensa jopa vuosikymmeniä.

Grankulla Gold on esittelyssä myös sivulla www.spagrankulla.fi

Grankulla Gold -luksusparfyymi on luotu tilaustyönä Beauty Spa Grankulla -kauneushoitolaan vuonna 2007. Sensuelli ja hieno tuoksuluomus valloittaa hienostuneisuudellaan. Se on täydellisen harmoninen aitojen kukkaisöljyjen, eksoottisten mausteiden ja myskin symbioosi. Grankulla Gold -tuoksun kruunaa harvinainen hydacheium-kukka sekä sambac-jasmiini jotka antavat tuoksulle sen ainutlaatuisen loistokkuuden. 

 

Ainutlaatuinen tuote on nyt kysynnän vuoksi myynnissä erikoishintaan vuosien tauon jälkeen.

HAJUVESI LOPPUNUT 18.11.2020. EI VOI ENÄÄ OSTAA.

 

Max Perttula onnistui luomaan asiakkaan toiveen mukaisen tuoksun - sellaisen, jolta hajuveden pitäisikin perinteisesti tuoksua. Tuoksuaistimuksista ei tietenkään voi kiistellä ja jokaisella on omat mieltymyksensä. 

Tuoksu lanseerattiin Kauniaisissa Villa Liipolassa syyskuun lopulla 2007. Max Perttula taitavana tuoksusuunnittelijana ja parfymöörinä kertoi tätä kirjoittaessani marraskuussa 2020, että aito hajuvesi säilyttää loistokkuutensa jopa vuosikymmeniä. Grankulla Gold on yksi onnistuneimmista tuoksuista hänen urallaan. Hän muistutti, että kannattaa säästää parfyymia itselläänkin koska se voi olla tulevaisuudessa museaalisesti arvokas.

 

Grankulla Gold on riittoisa hajuvesi eikä sitä kannata tuhlata suinpäin. Nykyisin on paljon tuoksuherkkiä henkilöitä mutta tämä hajuvesi ei ole missään aiheuttanut ympäristölle vaivoja. Suosittelen laittamaan hajuvettä pienen suihkauksen kämmenselälle, josta voi kevyesti sipaista sykkivien suonten kohdalle esim. kaulalle tai ranteisiin. Hajuveden mausteiset tuoksut tuovat myös vahvaa väriä hajuveteen, jonka vuoksi sitä ei saa suihkauttaa suoraan vaatteille. Suosittelen tekemään niin, että suihkauttaa kasvojen korkeudella pienen suihkauksen eteensä ja astuu askeleen eteenpäin "tuoksupilveen". Varsinaisesta pilvestä ei voi kuitenkaan puhua sillä pienikin määrä riittää antamaan tuoksua pitkäksi aikaa.

 

EI VOIMASSA ENÄÄ: Hajuveden myyntihinta oli lanseerauksen jälkeen hoitolatoiminnan lopettamiseen saakka 79 euroa. Sen jälkeen sitä ei ole myyty. Varastossa on jonkin verran pulloja, jotka yllättävän kysynnän vuoksi otetaan tänä vuonna uudestaan myyntiin. Tuotetta myy Aitomaestro Oy, jonka alaisuuteen Beauty Spa Grankulla liitettiin. Tuotteen erityinen myyntihinta on nyt 25 euroa, sisältäen alv. 24 %. Tuotteen voi käydä noutamassa sopimuksen mukaan, jolloin ilmoitan tarkemman osoitteen. Kontaktiton nouto on mahdollista. Tuote voidaan postittaa, jolloin postimaksut lisätään riippuen tuotteen lähetystavasta ja pakkauksen koosta, esim. 1 pullo pakkauksineen postitettaessa Postin pakettiautomaatilla maksaa 5,90.  Maksutapoina MobilePay, tilisiirto, lasku/7 vrk.

Tuotteeseen kuuluu yksi hajuvesipullo alkuperäisessä valmistajalta tulleessa pakkauksessa ja pakettiin tulee mukaan pieni vetoketjullinen pussukka per hajuvesipullo. Kuvassa pakkauksen vieressä oleva irtopullo on mallina. Pullon vetoisuus on n. 10 ml ja ulkopuolen korkeus on n. 9 cm. EI VOI OSTAA ENÄÄ.

 

Yhteystiedot: Eija Grotenfelt, puh. +358 40 5517699 tai eija.grotenfelt(at)aitomaestro.fi. 

 

 

 

 

 

Nimi  
Sähköposti  
Viesti  

Tommi Tabermann

ja Eija Grotenfelt

Lanseerauspäivän

kukkaistyttö